SON DAKİKA



Haber > Gündem > Doktoru darp eden sanıktan 'pes' dedirten savunma: Vurmadım, itekledim

Doktoru darp eden sanıktan 'pes' dedirten savunma: Vurmadım, itekledim

26 Şubat 2024 Pazartesi - 11:13




Bursa’da Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış'ı (41) darbederek yaralayan Tayfun Eserkaya (31), “Bana hakaret edince kendisini itekledim, vurmadım” dedi. Hakim, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.





Olay, geçen yıl ekim ayında saat 13.30 sıralarında Bursa Şehir Hastanesi'nde meydana geldi. Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış, bir hastasını muayene ettiği sırada iddiaya göre, odaya giren hasta yakını Tayfun Eserkaya, başka bir doktorun odasını sordu.

Odayı bilmediğini söyleyen Dr. Alkış, hasta muayene ettiğini belirterek, Eserkaya'dan dışarı çıkmasını istedi. Bunun üzerine Tayfun Eserkaya, Dr. Alkış'ın yüzüne yumruk atıp daha sonra tekmelemeye başladı. Odada bulunan personel tarafından güçlükle dışarı çıkarılan Eserkaya, hastane polisi tarafından gözaltına alınırken, yüzüne ve vücuduna aldığı yumruk ve tekme darbeleriyle yaralanan Dr. Nihan Alkış, Beyin Cerrahi Servisi’nde tedaviye alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanan ve savcılıktaki ifadesinde, "Ben içeri girdim. 'Kapıda yazan doktorla içerideki doktor aynı mı?' diye sordum. O da bana 'Git kapıda yazana bak' dedi. Tam çıktığımda bana hakaret etti. Ben de gururuma yediremedim. Kapıyı sertçe açtığımda arkadaymış, ittirdim ama vurmadım" diyen Eserkaya hakkında, Bursa 21'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde, 'Görevli memuru kasten yaralama' suçundan 1,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap