SON DAKİKA



Haber > Gündem > Diyarbakır çıkarması

Diyarbakır çıkarması

03 Nisan 2017 Pazartesi - 17:44




Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ile birlikte Diyarbakır'a sürpiz bir ziyaret gerçekleştirdi.





Terörle mücadele konusunda askeri birimlerce yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla kente gelen Orgeneral Hulsusi Akar ve kuvvet komutanları, merkez Sur İlçesindeki tarihi içkaleyi de gezdi. Dün sabah saatlerinde Diyarbakır'a giden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'i, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ve diğer protokol üyeleri karşıladı. Orgenaral Akar ve kuvvet komutanlarının, Diyarbakır'a bir dizi ziyarette bulunmak ve terörle mücadele konusunda askeri birimlerce yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla geldikleri açıklandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap