SON DAKİKA



Haber > Gündem > DİSK yöneticisi, gazeteci ile tartıştı: Gelme lan bir daha

DİSK yöneticisi, gazeteci ile tartıştı: Gelme lan bir daha

19 Haziran 2023 Pazartesi - 16:50




DİSK'in Beşiktaş'taki binasındaki asgari ücret açıklamasında, DİSK yöneticisi, basın mensubuna "fotoğraf çektiği" gerekçesiyle tepki gösterince tartışma çıktı.





Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ikinci toplantısının ardından basın açıklaması düzenledi.

Gerçekleştirilen basın açıklamasında gazeteciler hazır bulundu. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu açıklama yaptığı sırada gazetecilerden biri, görüntü almak istedi. O esnada DİSK Tekstil İş Genel Başkanı Kazım Doğan, fotoğraf çekmek isteyen gazeteciye kızdı. Doğan gazetecinin fotoğraf çekmesine kızınca, toplantı sonunda tepkiyle karşılaştı.

Toplantı sonunda ikili arasında başlayan tartışmayla ortam alevlendi. Gazeteci, "Benden ne istiyorsunuz beyefendi. Siz işçilere de böyle mi yapıyorsunuz? Böyle mi savunuyorsunuz haklarını? Çekmemizi istemiyorsunuz niye bizi çağırıyorsunuz, ayıp değil mi canlı yayında böyle yapıyorsunuz?" dedi.

"KONUŞMA FAZLA, GELME LAN BİR DAHA"

DİSK Tekstil İş Genel Başkanı Kazım Doğan, bir anda gazeteciye, "Konuşma fazla, gelme lan bir daha." şeklinde cevap verdi. Doğan'ın bu ifadeleri, basın açıklamasının düzenlendiği salonda bulunan gazetecilerin tepkisini çekti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap