SON DAKİKA



Haber > Gündem > Depremde hayatını kaybedenlerin mezarına, yakınları bayram şekeri koydu

Depremde hayatını kaybedenlerin mezarına, yakınları bayram şekeri koydu

27 Haziran 2023 Salı - 13:56




Adana’da depremde hayatını kaybedenlerin yakınları, Kurban Bayram arifesinde mezarlıkları ziyaret edip gözyaşı döktü. Depremde ölen bir kişinin mezarına yakını tarafından bayram şekeri konulduğu görüldü.





Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde Adana’da hayatını kaybedenlerin yakınları, Kurban Bayramı arifesinde Kabasakal Mezarlığı’na giderek dua etti.

Yakınları olmadan ikinci bayramlarını geçirecek olan çok sayıda kişi, kabir başında gözyaşı döktü, toprağa çiçek ekti. Bazı mezarların başına ise bayram şekeri konulduğu görüldü.

  Depremde hayatını kaybedenlerin mezarına, yakınları bayram şekeri koydu

 

Akrabalarının mezarı başına çiçek bırakan Zaide Torun, "Halam ve ailesi depremde yaşamını yitirdi. Allahtan gelen bir şey, üzgünüz. Kabirlerini ziyaret edip, bayramlarını kutladık" dedi. Kabir başında dua eden Mehmet Ölmez ise "Depremde yaşamını yitiren iş arkadaşlarımın mezarını ziyaret etmek istedim. Bütün ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin. Bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah" diye konuştu.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap