SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dehşet! Ellerini ve ayaklarını bağlayıp...

Dehşet! Ellerini ve ayaklarını bağlayıp...

25 Ekim 2018 Perşembe - 09:36




Kadına şiddet dinmek bilmiyor. Bir kötü haber de İzmir'den geldi. A.K., tartıştığı karısının ellerini ve ayaklarını bağlayıp dövdü. Talihsiz kadını ko





İzmir'in Karabağlar ilçesinde, eşinin ellerini ve ayaklarını bağlayarak darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan A.K. tutuklandı. Olay, İzmir'in Karabağlar ilçesi Sarıyer Mahallesi'nde meydana geldi. G.K. isminde bir kadının yardım çığlıklarını duyan komşuları, kadının evine gittiklerinde G.K.'yi elleri ve ayakları bağlanmış ve darp edilmiş halde buldu.

KOMŞULARI KURTARDI

Komşular durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, G.K.'yi ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan talihsiz kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. G.K. verdiği ifadesinde, eşi A.K.'nin çıkan tartışma sonrası ellerini ve ayaklarını bağlayarak kendisini darp ettiğini söyledi.

DHA'da yer alan habere göre polis, G.K.'nin ifadesi sonrası A.K.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen A.K., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap