SON DAKİKA



Haber > Gündem > Darbeci askerler bırakıp kaçtı!

Darbeci askerler bırakıp kaçtı!

02 Eylül 2016 Cuma - 12:35




FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarısız olması üzerine Akıncı Hava Üssü'nden kaçan darbeci askerlere ait bazı malzemeler, üssün yakınında





Askeri kamuflaj, kredi kartları, ehliyet, pasaport ve  taşınabilir bilgisayar belleğinin yanı sıra eğitim bombası gibi birçok malzeme  ele geçirilirken, üs çevresinde detaylı arama tarama çalışmaları devam ediyor.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarısız  olması üzerine Akıncı Hava Üssü'nden kaçan darbeci askerlere ait malzemeler, hava  üssü yakınındaki kavun tarlasında bulundu.

FETÖ'ye mensup darbeci askerlerin karargah olarak kullandıkları  Kazan'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığı (Akıncı Hava Üssü) çevresindeki arazilerde  Jandarma tarafından arama tarama çalışmaları sürdürülüyor.  Yürütülen  çalışmalara, Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı 60 personel ve özel eğitimli  arama köpekleri katılıyor.

Aramalar neticesinde, üssün yakınındaki kavun tarlasında, askeri  kamuflaj ve rütbeler, kredi kartları, ehliyet, pasaport ve taşınabilir bilgisayar  belleğinin yanı sıra eğitim bombası gibi birçok malzeme ele geçirildi.  Malzemeler, olay yeri inceleme ekipleri tarafından muhafaza altına alındı.

Kazan'da yaşayan bir vatandaşın önceki günlerde ihbarı üzerine, Akıncı  Üssü'nün kuzeyinde bulunan tellerden atlayarak kaçan darbeci askerler tarafından  bir tarlada bırakılan bilgisayar ve cep telefonu gibi malzemelere el konulmuş,  bunun üzerine bölgede geniş kapsamlı arama başlatılmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap