SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan patlamayla ilgili ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan patlamayla ilgili ilk açıklama

03 Temmuz 2020 Cuma - 15:06




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamayla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Fabrikada 189 personel olduğunu belirten Erdoğan, 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 1'i ağır 74 kişinin yaralandığını açıkladı.





Sakarya'da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 74 kişi de yaralandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Personel sayısının 189 olduğu fabrikada patlama nedeniyle 2 kişinin hayatını kaybettiğini, biri ağır 74 kişinin de yaralandığını söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Her türlü tedbir alınmış vaziyette. AFAD, UMKE, itfaiye şu anda koruma altına almış durumdalar. Koruma altına aldıkalrı bu söndürme çalışmaları havadan helikopter ve uçak vasıtasıyla devam ediyor. Konuyla ilgili şu anda 3 bakanım orada. Ben işyeri sahibiyle de birkaç kez görüşme yaptık. Kendileri de olay yerinde ilgili arkadaşlarla çalışmaları sürdürüyor. Ölen kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap