SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı

23 Nisan 2020 Perşembe - 10:40




Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin kuruluşunun 100. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.





Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye  Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. yılını, Türkiye'nin ve dünyanın tüm  çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en samimi duygularımla  tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.
 
Paylaşımında, çocuklarla olan fotoğraflarının bulunduğu bir videoya  yer veren Erdoğan, çocuklara seslendi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayatta bir çocuğun gülümsemesinden daha büyük  bir mutluluk, bir çocuğun kalbinden daha geniş bir unvan yoktur." ifadeleriyle,  şunları kaydetti:
"Savaşların, çatışmaların, açlık ve kıtlıkların ufkumuzu kararttığı  bir dönemde dünyayı güzelleştiren yegane şey, siz çocukların tebessümüdür. Sizler  bizim geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudusunuz. Siz çocuklar daha  huzurlu, daha neşeli, daha adaletli, daha güzel bir dünyanın müjdecisi  durumundasınız. Çünkü çocuk olmak, coşkulu olmak, dünyaya hep saf, temiz, duru  gözlerle bakmak ve yarına o heyecanla yürümek demektir. Çocuk olmak yüreğindeki  sınırsız, hesapsız sevgiye sıkı sıkıya sarılmak demektir. İnşallah sizler yarın  birer sanatçı, politikacı, bilim adamı, öğretmen, mühendis, hukukçu, iş adamı  veya başka konumlarda olacaksınız. İşte o zaman geriye kalan eksiklikleri  giderecek, sizlerden sonra gelecek nesiller için daha adaletli, daha güzel bir  dünyayı siz kuracaksınız. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik  ediyor, 23 Nisan'ı armağan eden Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve  silah arkadaşlarını bir kez daha şükranla yad ediyorum. Ailenizle,  öğretmenlerinizle, arkadaşlarınızla birlikte sizlere nice güzel bayramlar  diliyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap