SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kapımız terör örgütünün güdümünde siyasetçilik oynayanlara kapalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kapımız terör örgütünün güdümünde siyasetçilik oynayanlara kapalı

27 Mart 2024 Çarşamba - 15:17




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır mitinginde flaş açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Elbette herkesle her şeyi konuşmaya varız, ancak kapımız, teröristlere de terör örgütünün güdümünde siyasetçilik oynayanlara da kapalıdır" dedi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır mitinginde konuştu. Alanda 70 bin kişi olduğunu belirten Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular"

Bugün 70 bin kişi alanda...Geçtiğimiz mayıs ayında seçimlerde arzu ettiğimiz oy oranlarına ulaşamadık ama seçim sonuçlarının sizin de gönlünüze sinmediğine inanıyorum. Bu alan onu söylüyor. Diyarbakır'da bu kardeşinize yüzde 28.8 CHP adayına yüzde 71.5 oy çıkmışsa durup düşünmemiz lazım. Bugün oyunu İstanbul'da Mersin'de başka yerlerde oynuyorlar. Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul dolarlar, Eurolar nereden geliyor nereye gidiyor? 

Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır. Bu pazarlıkta siyasi kazanım yok, eser ve hizmet derdi zaten yok. Sadece birilerinin ihtirasları uğruna yapılan kirli pazarlıklar var. 

AK Parti ile ötekilerin farkı o kadar açık ki izaha birle gerek duymuyoruz. Diyarbakır'a 21 yıldır yürüttüğümüz demokrasi ve kalkınma atılımlarının yeni safhasında desteğinizi istemek için geldik. 

"PKK’yı da sınırlarımız içinde eylem yapamaz, hareket edemez hale getirdik"

Milli çıkarlarımızı savunursak kimin kuyruğuna bassak soluğu PKK'nın yanında alıyor. Biz DEAŞ denen emperyalist kuklasına göz açtırmıyoruz. PKK’yı da sınırlarımız içinde eylem yapamaz, hareket edemez hale getirdik.

"Herkesle oturur konuşuruz"


Açıkça ifade etmek isterim siyaset millete hizmet etmek ülkenin sorunlarına diyalog yolu ile çözüm bulmak için yapılır. Biz herkesle oturur konuşuruz. Emperyalistlere kuklalık etmeyen herkesle oturur konuşuruz. Terörün her çeşidine mesafe koyan herkesle oturur konuşuruz. Milleti için dertlenen herkesle oturur konuşuruz. Milletimizin birliğine, vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına saygı duyan herkesle oturur konuşuruz. Ülkenin kazanımları ile gururlanacak kayıpları ile üzülecek herkesle oturur konuşuruz. 

"Kapımız teröristlere de terör örgütünün güdümünde siyasetçilik oynayanlara da kapalıdır"

85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok.

İpleri başkalarının elinde olmayan, kirli çıkar ilişkileri içinde olmayan herkes ile oturur konuşuruz. Elbette herkesle her şeyi konuşmaya varız, ancak kapımız, teröristlere de terör örgütünün güdümünde siyasetçilik oynayanlara da kapalıdır.

İnsanımızın sorunlarını çözme, dertlerine derman olma yönüne çaba göstermeyenin siyasetinden hayır gelmez. Son 21 yılda attığımız her demokratik adımı engellemek için karşımıza dikilen CHP'yi utanmadan Kürt kardeşlerimize umut diye pazarlıyorlar.

Bunların hangi çıkarların temsilcisi olduğunu, hangi görüşün temsilcisi olduğunu anlatmaya bavullar dolusu para görüntüsü yeterlidir. 


İstanbul'da ne kadar marjinal ideoloji mensubu varsa getirip Kürt kardeşlerimin başına patron yapanlarla artık gidilecek bir yol kalmadığına inanıyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap