SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bavullarla taşınan dolarlar hakkında ağızlarını bıçak açmıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bavullarla taşınan dolarlar hakkında ağızlarını bıçak açmıyor

26 Mart 2024 Salı - 18:38




CHP binasında 'para sayma' görüntüleriyle ilgili CHP Genel Başkanı Özel'in sessiz kalmasına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arada CHP'lileri eleştirip bizim ulaştırma yatırımlarımızı övgüyle anlatıyor.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Muhalefete seçim tepkisi gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim. Kendilerine oy veren seçmenin iradesini işporta malı gibi sürekli birilerine peşkeş çekiyorlar" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bavullarla taşınan dolarlar hakkında ağızlarını bıçak açmıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Muhalefete seçim tepkisi gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim. Kendilerine oy veren seçmenin iradesini işporta malı gibi sürekli birilerine peşkeş çekiyorlar" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde: Aslında geçen sene Yozgat'a geçen sene 26 Nisan'da gelmeye niyetlenmiştik ama son anda mümkün olmadı. Bizi temsilen Yozgat'a Fuat Oktay kardeşimi göndermiştik. Nasıl hızlı trenden memnun musunuz? Cumhurbaşkanı kardeşiniz sizin hizmetinizde. Biz zaten size hizmetkar olmaya geldik. 31 Mart'ta cumhurbaşkanınız seçilecek olan yerel yönetimdeki kardeşlerimle Yozgat'a hizmetimiz şüphesiz çok daha güçlü olacak. Meydana gelirken sordum; emniyetten rakamı aldık, 50 bin. Hamdolsun Yozgat bugüne kadar bu yolda bizi asla yalnız bırakmadı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap