SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhur İttifakı'nda büyük istifa! AKP ve MHP’den Saadet'e geçtiler

Cumhur İttifakı'nda büyük istifa! AKP ve MHP’den Saadet'e geçtiler

26 Nisan 2022 Salı - 11:33




Cumhur İttifakı'nda büyük istifa! AKP ve MHP’den Saadet'e geçtiler Cumhur İttifakı dağılmaya devam ederken yeni bir istifa dalgası yaşandı. Kocaeli’nde 80 kişilik bir grup AKP ve MHP’den istifa ederek Saadet Partisi’ne geçti.





AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nda son zamanlarda oluşan istifa yağmurunu yeni isimler katıldı. AKP ve MHP’den istifa edenlerin yeni adresi ise Milli Görüş hareketinin tek partisi olan Saadet Partisi oldu.

"AKP VE MHP'Yİ BIRAKIP SAADET'İ BULDULAR"

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkan yardımcısı Ahmet Aka sosyal medya hesabından “ Cumhur İttifakı’nda büyük panik. Kocaeli’nde AKP ve MHP’den istifa eden 80 kişi Saadet Partisi’mde iltihak etti. Saadet Partisi’ne katılımlar ülkenin dört bir yanından devam ediyor” cümleleriyle paylaştığı notla istifayı duyurdu. Aynı zamanda Saadet Partisi’ne yeni üye olan eski AKP’li ve MHP’Lİ isimlerin yer aldığı bir de video paylaşıldı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap