SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu

Çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu

04 Temmuz 2023 Salı - 15:14




Kayseri'de vahşetin görüntüleri vicdan sızlattı. Yeni doğmuş bir bebeğin cesedi havluya sarılmış bir vaziyette çöp konteynerında bulundu.





Kayseri'de bir çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Merkez Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi Kılıçel Sokak'ta çöp konteynerindeki kağıtları toplayan kadın, bebek cesedi gördü.

kayseri.jpg

YENİ DOĞAN BEBEĞİN...

Kadının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede, yeni doğduğu anlaşılan bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Bebeğin cesedi, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

'HAVLUNUN İÇİNE SARILMIŞTI'


Olayı anlatan mahalleli Adem Kahveci, "Sabah 07.30 sıralarında ekmek toplayan bir kadın bebeği görmüş, bize bilgi verdi. Biz de yolun karşısındaydık. Gelip çocuğa baktık, havlunun içine sarılmıştı. Yeni doğduğu belliydi. Zannederim yaşamıyordu. Polise ve sağlık ekiplerine haber verdik. Bebeği alıp götürdüler" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap