SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çiğ süt destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına yatırıldı

Çiğ süt destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına yatırıldı

26 Eylül 2023 Salı - 14:21




Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 2023 çiğ süt desteği ödemelerini çiftçilerin hesaplarına yatırmaya başladı. Destek ödemeleri çerçevesinde üreticilerin hesaplarına toplamda 6 milyon 850 bin lira yatırıldı.





Tarım ve Orman Bakanlığı’nın insan odaklı çalışma prensibine paralel olarak Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilerin maliyetlerine katkı sağlamak ve üretimde sürdürülebilirliğin temini adına yaptığı destek ödemelerine devam ediyor. Bu çerçevede, 2023 yılı çiğ süt destek ödemelerini üreticilerin hesaplarına yatırılmaya başlandı.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya Ar, "Üretim ve üretenin yanında yer alarak, gıda arzının devamlılığı dünyada stratejik öneme haiz olmuştur. Bakanlığımız üretim ve üretici odaklı desteklemeleri ile üretimin sürdürülebilirliğinin temini açısından üreticisinin yanında yer alarak desteklemelerine devam etmektedir. Bu çerçevede bakanlığımız çiğ süt desteği hak edişlerini 22 Eylül Cuma itibariyle üreticilerimizin hesaplarına yatırmaya başlamıştır. Çiğ Süt Desteği çerçevesinde, 4002 üreticimize 6 milyon 850 bin lira tek parça halinde ödenecektir. Üreten Bolu'muzun üreten değerli çiftçilerine hayırlı ve bereketli olsun” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap