SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP'den Trabzon'da bir ilk!

CHP'den Trabzon'da bir ilk!

28 Mayıs 2017 Pazar - 13:04




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Örgütü tarafından Kanuni Heykeli önüne kurulan Ramazan Sorfası’nda ilk oruçlar açıldı.





Trabzon’un İmperial Hastanesi karşısında Kanuni Heykeli önünde CHP Trabzon İl Örgütü tarafından kurulan Ramazan Sofrası Çadırı’nda yurttaşlarla Ramazan’ın birinci günü oruçlar açıldı.

Yoğun katılımın olduğu Ramazan Sofrası’nda vatandaşlara CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör ve Başkan Yardımcıları karşılayarak tek tek ilgilendiler. Oruçlarını açan vatandaşlar Kur’an dinledi ve dualar okudular.

Günün yorgunluğunu ise Türk Sanat Müziği dinleyerek attılar.  İftardan sonra konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, “Bu akşam Ramazan’ın ilk gününde, iftarımızı yapmak üzere bir arada bulunuyoruz. Ramazan ayı en önemli aylardan biridir.

Kutsal kitabımız Kur’an bu ayda indirilmeye başlanmıştır. Kadir Gecesi bu ay içinde kutlanır. İslam’ın temel ibadetlerinden oruç bu ayda tutulur. Bizler için Ramazan en kutsal aydır ve bu aya onun için 11 ayın sultanı denir” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap