SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP genel başkan yardımcısı Çiftçi açıkladı: Lütfü Savaş bazı tanıtım filmlerinde yer almayacak

CHP genel başkan yardımcısı Çiftçi açıkladı: Lütfü Savaş bazı tanıtım filmlerinde yer almayacak

06 Mart 2024 Çarşamba - 15:30




CHP'den yeniden Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Lütfü Savaş'ın partinin seçim çalışmalarında yer almayacağı açıklandı.





6 Şubat Kahramanmaraşlı depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay'da CHP'nin yeniden Lütfü Savaş'ı aday göstermesi tartışmalara yol açmıştı.

Aylar süren kararsızlığın ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel daha alternatif bulamadıklarını söyleyerek Savaş'ın adaylığını ilan etmişti.

Savaş'ın yeniden aday gösterilmelerinin yankıları devam ederken CHP'den bir yeni açıklama daha geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Lütfü Savaş’ın CHP'nin reklam filmlerinde yer almamasına yönelik açıklama yaptı. Çiftçi, “Lütfü Bey’in kendi talebi, bizim de anlayışla karşıladığımız bir durum var. Kendisi müzikli bir reklam filminde oynamak istemiyor. Yani müzikli siyasi bir çalışma yapmak istemiyor. Çünkü orada yeni bir yaşam kuruluyor. Acılar çok taze ve derin. Bu sebeple ikinci ya da üçüncü reklam filminde çok yüksek ihtimalle Lütfü Bey’i görmeyeceksiniz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
CHP

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap