SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cezaevi firarisi ailesini uğurlamaya geldiği İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

Cezaevi firarisi ailesini uğurlamaya geldiği İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

24 Haziran 2023 Cumartesi - 13:50




Pandemi döneminde hükümlü bulunduğu kapalı cezaevinden çıkartılarak bir hafta içinde açık cezaevine teslim olması istenilen ancak teslim olmayıp kaçan Türkmenistan uyruklu Maksat Bahramov İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Bahramov'un ailesini uğurlamaya geldiği sırada polis tarafından yakalandığı öğrenildi.





İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekiplerinin terminal içerisinde yaptığı uygulamalar sırasında polis ekipleri, ailesini uğurlamaya gelen bir kişiden şüphelendi. Şüpheliye kimlik kontrolü yaptı.Şüpheli, polis ekiplerine ikamet izin belgesini gösterdi. Yapılan incelemede Dovletmyrat Bahramov adına düzenlenen ikamet belgesinin sahte olduğu anlaşıldı.

Şüphelinin parmak izi kontrolünde gerçek isminin Maksat Bahramov olduğu, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticari yapma ve sağlama suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş cezası olduğu tespit edildi. Bahramov'un ayrıca, pandemi döneminde kapalı cezaevinden açık cezaevine teslim olması için bir hafta süresi olmasına rağmen teslim olmayıp kaçtığı da ortaya çıktı.

  Cezaevi firarisi ailesini uğurlamaya geldiği İstanbul Havalimanında yakalandı

 

Gözaltına alınan Bahramov, polise verdiği ifadede sahte ikamet belgesini Başakşehir'den bir arkadaşından temin ettiğini söyledi. Çeşitli suçlardan da aranma kaydı bulunan cezaevi firarisi işlemlerinin ardından Maltepe Cezaevi'ne teslim edildi.  


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap