SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt’tan Destici’ye olay tepki: Sana muavinlik yakışır

Cemal Enginyurt’tan Destici’ye olay tepki: Sana muavinlik yakışır

29 Mayıs 2023 Pazartesi - 14:02




Milletvekili Cemal Enginyurt, BBP lideri Mustafa Destici’nin siyasi nezaketle bağdaşmayan ifadelerine verdiği tepkisi gündem oldu. Cemal Enginyurt, Destici'ye "Sana muavinlik yakışır" dedi.





Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 14 Mayıs 2023 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde milletvekili seçilemeyerek TBMM dışında kaldı. Dünkü (28 Mayıs) ikinci tur Cumhurbaşkanı Seçimi sonrası Mustafa Destici’den siyasi nezaketle bağdaşmayan bir tweet geldi. 

Mustafa Destici’ye İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt da tepki gösterdi. 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Kemal Kılıçdaroğlu ve 7’li masaya ‘ZAFER TURİZM’ ile ‘İYİ’  YOL-CU-LUK-LAR  dileriz. Not: Seyahat esnasında yolcuların hepsine CB Yar-dım-cı-lı-ğı ve Ba-kan-lık ücretsiz verilecektir.” ifadelerini paylaştı. 

Destici’nin paylaşıma tepki yağarken bir tepki de Cemal Enginyurt’tan geldi.

DP’li Cemal Enginyurt, “Ne yapacaksın Destici? 10 milyon Suriyeli,Afganlı sığınmacı yandaşlarına yer açmak için, 25 milyon 500 bin İnsanı mı göndereceksin? Nasıl bir kinin var?” dedi. 


“Biz Saraya Ram olmayacağız.” diyen Cemal Enginyurt, “Kurtuluşa kadar savaşacağız. Sana muavinlik yakışır.” ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap