SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt skandalın sorumlusunu açıkladı: Süleyman Soylu

Cemal Enginyurt skandalın sorumlusunu açıkladı: Süleyman Soylu

22 Mart 2022 Salı - 09:21




Milletvekili Cemal Enginyurt Furkan Vakfı destekçilerinin polis tarafından orantısız güç kullanmasıyla ilgili tüm sorumluluğu içişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya attı.





Geçtiğimiz gün Adana’da Furkan Vakfı’na bağlı kişilerin cezaevinde olmasına tepki gösteren aralarında Alparslan Kuytul’un da bulunduğu gruba plolis jop ve plastik mermiyle müdahale etmişti. Ortaya çıkan görüntüler sosyal medyanın gündemine otururken bu skandalın sorumlusu olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gösterilldi. Sosyal medyada Süleyman Soylu’nun görevden alınmasına yönelik on binlerce paylaşım yapıldı.

“KANUNSUZ TALİMATI VEREN SÜLEYMAN SOYLU”

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da yaşanan bu büyük skandalın baş sorumlusu olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti’yi gösterdi. 

Sosyal medya paylaşımında polise sahip çıkan ve Soylu’yu eleştiren Enginyurt “Vatan ve Millet güvenliği için, ölümü şehadet kabul ederek mücadele veren, Polisimin yanındayım. Polise kanunsuz talimatları veren kişi Süleyman Soylu'dur. O ne yapıyor? Polisine sahip çıkacağı yerde, Polise soruşturma açıyor. Haksızlığın,işkencenin sorumlusu AKP dir.” Diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap