SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cem Uzan açıkladı: Erdoğan 20 yılda kaç dolar topladı nerede saklıyor

Cem Uzan açıkladı: Erdoğan 20 yılda kaç dolar topladı nerede saklıyor

03 Haziran 2022 Cuma - 14:02




Cem uzan katıldığı programda çok konuşulacak açıklamalarda bulunurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 yıllık iktidarı boyunca vatandaşlardan topladığı 400 milyar doları Katar'da sakladığını iddia etti.





Genç Parti kurucusu Cem Uzan, AK Parti ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Uzan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 400 milyar doları ülke dışına kaçırdığını açıklarken bu ülkenin Katar olduğunu duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir dönem kavgaları Türkiye’nin en büyük gündem maddesi olan Cem Uzan TMSF’nin mal varlıklarına gelen el koyma hamlelerinden sonra Türkiye’yi terk etmiş yurt dışında yaşamaya başlamıştı.

"ERDOĞAN 400 MİLYAR DOLARI KATAR’DA SAKLIYOR"

Cem Uzan dönem dönem yaptığı açıklamalarda Türkiye’de gündem olmaya devam ederken yine bomba bir iddiada bulundu. Türkiye’nin servetinin 20 yıldır saraylara harcandığını belirten Uzan AK Parti’nin 20 yıllık iktidarı boyunca 400 milyar topladığını ve bu paranın Katar'da sakladığını öne sürdü. Bizim TV'de, gazeteci Şaban Sevinç'in konuğu olan Uzan iddiasıyla ilgili "AKP verdiği tüm ihalelerden %25 komisyon alıyor. Bunu herkes biliyor. Paralar da Katar’da" diye konuştu.

"ERDOĞAN SEÇİMLERİ ERTELEMEK İÇİN OHAL ORTAMI HAZIRLAYACAK"


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun dile getirdiği vakıflara ulaştırılan paralar hakkında da konuşan Uzan "AKP için çerez parası" ifadesini kullandı

Uzan ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimleri kazanamayacağını düşünerek OHAL ortamı meydana getireceğini öne sürdü.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap