SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cem Küçük Türkiye'deki "Rusçulara" yüklendi: Batıya borcumuz var

Cem Küçük Türkiye'deki "Rusçulara" yüklendi: Batıya borcumuz var

14 Mart 2022 Pazartesi - 16:33




İktidara yakın gazeteci Cem Küçük köşe yazısında "Türkiye'de ne çok Rusçu varmış!" diyerek Rusya'yı destekleyenlere yüklendi. Küçük, "Batıya borcumuz var" dedi.





İktidara yakın Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ten Ukrayna'yı işgal eden Rusya'ya dikkat çeken eleştiri geldi. Bugünkü köşe yazısında gözlerime inanamadım diyerek "Türkiye'de ne çok Rusçu varmış!" sözlerine yer veren Cem Küçük, "Rusya Türkiye'yi işgal edecekti" dedi.

RUSYA AMERİKA'DAN FARKLI MI?

Amerika’yı suçlamak için Rusya'nın neredeyse kalkan olarak kullanıldığını belirten Küçük, şu ifadelere yer verdi:

"Rusya, Amerika’dan farklı mı? Ruslar ne kadar sert bir devlet olduğunu Suriye’de gösterdi.  Putin siyasete giren bütün oligark muhaliflerini öldürttü. Berezovski dâhil bayağı kişi öldürüldü. Zehirlenenler, kim vurduya gidenler saymakla bitmez. Stalin’in planlarından biri Kars ve Ardahan’ı almaktı. Hatta bizi sömürgesi yapmaktı. 

Akşama kadar Batı’ya sövenler " ABD, Ukrayna’ya müdahale etsin" diyor! Etse, “Orada zaten çıkarı var” diyecekler. Etmese, “Ukrayna’yı yalnız bıraktı. Rusya’yı gaza getirdi” diyecekler. Böyle yorum, analiz olur mu?.. 


Ukrayna Ruslar tarafından işgal ediliyor. Tankla, tüfekle, füzelerle Kiev, Lviv, Odessa vuruluyor. Zelenskiy bile eleştiriliyor yahu. Hayret bir şey! Adam ülkesini savunmasın mı? Ülkesi elden gitmesin diye Rus emperyalizmine direniyor... "

BATIYA BORCUMUZ VAR

Finans gücünün hala batıda olduğunu ve Türkiye'nin batı bankalarına borçlu olduğuna dikkat çeken Cem Küçük, "Türkiye’de Batı düşmanlığı had safhada. Bunda haklılık payı elbette var. Unutmayalım, ihracatımızın çoğu Batı’ya. Borçlarımızın da çoğu Batı bankalarına...  Finans gücü hâlâ Batı’da. Para ABD ve Batı finans kurumlarında. Gerçek bu. Biz Batı’yla da, Doğu’yla da iş yapalım, ilişki kuralım. Sevdiğimize değil çıkarımıza..." ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap