SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çay kanunu rafa kalktı

Çay kanunu rafa kalktı

14 Aralık 2022 Çarşamba - 07:21




Meclis’te görüşülmesi beklenen teklifle ilgili gerçeğe Karadeniz ulaştı.





TBMM’de görüşülmesi beklenen Çay Kanun Teklifi ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Kanun teklifinin 2023 genel seçimlerinin ardından görüşüleceği iddiası gündeme bomba gibi düştü

DOĞU Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 210 bin çay üreticisinin TBMM’de görüşülmesini büyük bir heyecanla beklediği Çay Kanun Teklifi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdülkadir Usta, kanun teklifin Meclis’te görüşülmesinin ertelendiğini savundu.

BAŞKAN Usta, “Çay kanununun bu haliyle çıkması durumunda ay üreticimiz ile ÇAYKUR'un sıkıntı yaşayacağını, yaklaşan 2023 seçimleri öncesi Cumhur İttifakı ile birlikte Cumhurbaşkanımızın memleketinde zora sokulacağını dile getirdik” diye konuştu.

USTA “Çay Kanunu tasarısının girişimlerimizin neticesinde rafa kaldırılıp 2023 seçimleri sonrasına ertelenmiş olmasını memnuniyetle karşıladık. Beklentileri karşılayacak olan Çay Kanununu 2023 seçimlerinde partimizin Rize'de kazanacağı bir milletvekilimiz ile beraber gerçekleştireceğiz” dedi.

Hüseyin TERZİ (ÖZEL HABER)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap