SON DAKİKA



Haber > Gündem > Canlı yayında skandal! AKP İl Başkanı'na gönderdiği CV'leri anlattı

Canlı yayında skandal! AKP İl Başkanı'na gönderdiği CV'leri anlattı

13 Ağustos 2021 Cuma - 11:37




Sivas Pazarcılar Odası Başkanı Adem Argın, canlı yayında AKP Sivas İl Başkanı Hakan Aksu’ya işe alım için 100 kadar CV gönderdiği itirafında bulundu.





Vizyon58 TV'de dün akşam Metin Kabakçı'nın sunduğu programa konuk olan Sivas Pazarcılar Odası Başkanı Adem Argın, oda faaliyetlerini anlatırken, bu dönemde işe alımlar konusunda da işsizlere yardımcı olduklarını anlattı. Argın, kimlere nasıl aracı olduğunu, kimden yardım istediğini ve kaç kişiyi işe aldırdığının itirafında bulundu.

CANLI YAYINDA TORPİLİ İTİRAF ETTİ

Sivas Pazarcılar Odası Başkanı Adem Argın, yaklaşık yüz kişi için AKP Sivas İl Başkanı Hakan Aksu'yu aracılık yaptığını devlet ve özel sektörde işe girmelerini sağladığını şöyle anlattı:

“Kimisi infaz koruma memurluğuna, kimisi güvenliğe, kimisi başka bir yerlere müracaatlarda bulunuyor. Biz de siyasilerle ilişkilerimizi iyi tutuyoruz, yakın tutuyoruz. Siyasilere ricada bulunuyoruz. İl başkanına mesajlar atmışım. Baktım ki hep böyle CV’ler atmışım. En az yüz tane. Yarısından çoğunun işini hallediyoruz. Elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar yerleştirmeye çalışıyoruz, mücadelemizi veriyoruz. Çok insana yardımcı olduk. Devlet işine de soktuk, özel sektöre de soktuk. Arkadaşlarımıza maddi manevi her türlü yardımda bulunuyoruz.” 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap