SON DAKİKA



Haber > Gündem > Camideki skandal görüntüler! Zanlı yakalandı

Camideki skandal görüntüler! Zanlı yakalandı

17 Eylül 2023 Pazar - 12:20




"3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse" diyerek İstanbul'da bir camide alkol fotoğrafları paylaşan zanlı yakalandı. Zanlının ifadesi pes dedirtti.





İstanbul'da bir amide alkol aldığı fotoğrafı "3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse” ifadeleri ile sosyal medyada paylaşan zanlı yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Sosyal medyada camide alkol kullandığını gösterir fotoğraf paylaşan ve ’3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse' diye yazan S.Y.Ö. adlı şahıs İstanbul’da emniyet mensuplarımızca yakalanmıştır. Kahraman Türk polisi her suçluyu bulup yakaladığı gibi bu şahsı da bulup yakalamıştır. Adalete teslim etmiştir. Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.

Zanlının ifadesi ortaya çıktı

Polisteki ifadesinde, “Yüksek alkolün etkisiyle yaptım. Ben ateistim, cami beni ilgilendirmez. Yaptığımdan pişmanım” diyen şüphelinin, özür dilediği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, cami içinde alkol kullandığına işaret eden fotoğrafları Reddit adlı uygulama üzerinden paylaşan, fotoğrafın altına “3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse” notunu yazan şüpheli S.Y.Ö., dün İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince Kartal ilçesinde bir adreste yakalanmıştı.


Emniyet güçlerince gerçekleştirilen çalışmada, çirkin olayın Ataşehir ilçesinde bulunan Kanuni Sultan Süleyman Camii içerisinde gerçekleştirdiği tespit edilmiş, olayla ilgili yakalanan zanlı, ifade işlemleri için emniyete getirilmişti.

Emniyetteki işlemleri devam eden S.Y.Ö.’nün polisteki ilk ifadelerine ulaşıldı. İfadesinde, “Yüksek alkolün etkisiyle yaptım. Ben ateistim, cami beni ilgilendirmez. Yaptığımdan pişmanım” diyen şüphelinin, özür dilediği öğrenildi. Pişmanlığını dile getirdiği öğrenilen zanlı, “İçeride namaz kılan son bir kişi kalmıştı, o çıktıktan sonra bunu yaptım. Özür diliyorum” dediği aktarıldı.

Dün akşamdan bu yana İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde polise ifade veren şüphelinin, bugün akşam saatlerinde savcılığa sevk edilmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap