SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu yöntemle otellerde bedava yiyip, içiyorlar!

Bu yöntemle otellerde bedava yiyip, içiyorlar!

28 Temmuz 2023 Cuma - 12:18




Antalya'da bazı turistlerin, özellikle 5 yıldızlı otellere girip, tüm gün her şey dahil sisteminden faydalanarak bedava yiyip, içtikleri ardından da evlerine döndükleri ortaya çıktı.





İngiliz Roxanne Balciunas'ın 2 çocuğu ile birlikte Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir tesise ait eski bilekliği takarak, 5 yıldızlı otelin tüm imkanlarından ücretsiz yararlandığına dair sosyal medyadan yayınladığı video sonrası; bu yöntemi birçok turistin kullandığı belirlendi. Yabancıların Türkiye'de satın aldıkları mülkleri, apart otel gibi 1 veya 2 haftalık süreyle kendi ülke vatandaşlarına kiraladığı, bu turistlerden bazılarının da otellere ait eski bileklikleri takıp, müşterisi gibi ücretsiz yiyip içtiklerine yönelik çok sayıda vaka tespit yapıldı.

'TÜM ANTALYA'YA ZARARI OLAN BİR HAREKET'

Antalya'da 5 yıldızlı bir otel zincirinin yönetim kurulu üyesi Tolga Cömertoğlu, sosyal medyadan turizmci ve otel sahiplerini uyardı. Yerleşik yabancıların aldıkları evleri yine yabancı turistlere kiralamaya başladıklarını söyleyen Cömertoğlu, otellerde eskiden konaklayan misafirlerin bazılarının da buraları kiralayıp, geçmişten kalan kol bantlarıyla otellere girip tüm günlerini burada geçirip, akşam bu evlere döndüklerini söyledi. Dikkat etmekte fayda olduğunu belirten Cömertoğlu, "Tüm Antalya'ya zararı olan bir hareket başlangıcıdır bu" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap