SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu ülkede ameliyat yaptırmayız

Bu ülkede ameliyat yaptırmayız

19 Ekim 2015 Pazartesi - 00:38




AK Partili Soylu, 1 Kasım seçimlerine yönelik ılımlı mesajlar verdi ülkenin gücünü hiç kimsenin hafife almaması gerektiğini söyledi.





AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, "MHP'li, CHP'li ve Saadet Partili kardeşlerimize sesleniyorum. Bu, Türkiye'de kimin iktidara geleceğinin önemli olup, olmadığının seçimi değildir. Bu bir memleket meselesidir. Vicdanınıza, anlayışınıza, gördüğünüz fotoğrafa ve Türkiye'nin yarınlarına göre bir karar verin. Bu bir memleket meselesidir" dedi. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleriyle kentteki bir restoranda bir araya gelen Soylu, 1 Kasım seçimlerinin sadece bir iktidarın belirleneceği seçim olmadığını, 1 Kasım seçimlerinin bir karar seçimi olduğunu söyledi. Soylu, son 4 ayda yaşananları herkesin gördüğünü ifade ederek, ''Biz sadece PKK ile mücadele etmiyoruz. PKK'nın bir maşa olduğunu bilmenizi istiyorum. Bu Türkiye, artık öyle eski Türkiye değil. Türkiye'nin gücünü kimse hafife almasın. Bütün dünyaya söylüyorum, yakınımızda, sınırımızda, içimizde kimse ameliyat yapamaz, biz yaptırmayız. Biz, bin yıllık bir devletin bugünkü emanetçileriyiz'' dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap