SON DAKİKA



Haber > Gündem > Böcek davasının firari sanığı 2 polis tutuklandı

Böcek davasının firari sanığı 2 polis tutuklandı

29 Mart 2015 Pazar - 16:59




Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasıyla ilgili Romanya'da yakalanan ve Türkiye'ye iade edilen eski iki polis, tu





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasıyla ilgili Romanya'da yakalanarak Türkiye'ye iade edilen eski iki emniyet mensubu, haklarında Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından çıkartılan tutuklama kararının SEGBİS aracılığıyla yüzlerine okunmasının ardından tutuklandı.

OPERASYON KAPSAMINDA ARANIRKEN YURT DIŞINA ÇIKMIŞLARDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine "böcek" tabir edilen dinleme cihazı konulmasıyla ilgili yürütülen operasyon kapsamında aranırken yurt dışına çıkan Zavar ve Usta, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün de destek verdiği operasyonla Romanya'da gözaltına alınmıştı.

ROMANYA MAHKEMESİ TÜRKİYE'YE İADE ETTİ

Romanya yerel mahkemeleri, iki polisin iltica talebini reddetmişti. Romanya mahkemesi, 20 Mart'ta şüphelilerin Türkiye'ye iadesine hükmetmişti.


DÜN GECE GETİRİLDİLER

Romanya'nın başkenti Bükreş'ten THY uçağıyla dün gece İstanbul'a getirilen Zavar ve Usta, Atatürk Havalimanı'ndan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri nezaretinde elleri kelepçeli halde çıkartılarak, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki doktor kontrollerinin ardından emniyete götürülmüşlerdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap