SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bir yabancı uyruklu ''kameralı'' sapık daha!

Bir yabancı uyruklu ''kameralı'' sapık daha!

10 Nisan 2022 Pazar - 11:09




Son zamanlarda artan "yabancı uyruklu kameralı sapık"lara bir yenisi daha eklendi. Pakistan vatandaşı olduğu öğrenilen sapığın sosyal medya üzerinden sokaktaki kadınlara dair yaptığı paylaşımlara öfke yağdı





İstanbul'da Pakistan uyruklu bir şahıs, cep telefonuyla gizlice çektiği kadınların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaçak yollarla Türkiye'ye girmeye devam eden sığınmacıların kadınlara yönelik tacizleri devam ediyor. Pakistan uyruklu bir sığınmacı İstanbul'da yolda yürüyen iki kadının videosunu çekip sosyal medya hesabından yayınladı. İstanbul’da yaşayan Pakistan uyruklu şahsın gönderilerini gören kullanıcılar, olaya büyük tepki gösterdi.

Kısa sürede elden ele dolaşan videoyla ilgili birçok sosyal medya kullanıcısı bahsi geçen şahıs için emniyet görevlilerine hemen yakalanarak sınır dışı edilmesi çağrısında bulundu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde metrolarda ve sokaklarda gördüğü kadınlarını gizlice kayda alan bir sığınmacının paylaşımları büyük tepki toplamış ve sınır dışı edilmesi için çağrı yapılmış ve akabinde Pakistan uyruklu şahsın sınır dışı edildiği açıklanmıştı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap