SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bir gün sürecek, kuvvetli olacak! 'Yağış' uyarısı

Bir gün sürecek, kuvvetli olacak! 'Yağış' uyarısı

30 Ekim 2023 Pazartesi - 14:31




Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, bir gün sürecek olan kuvvetli yağışlarla ilgili açıklama yaptı. İl il, bölge bölge uyarılarda bulunan Şen, sıcaklıkların yeniden artacağını belirtti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de 5 günlük hava tahminlerinin yer aldığı haritayı paylaştı.





Yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının perşembeden itibaren azalacağı tahmin ediliyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinde yağış beklenmiyor. Ülke genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.


RÜZGAR

Genellikle kuzeyli, zamanla iç kesimlerde doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR DÜŞECEK, ŞİDDETLİ YAĞIŞ GELECEK

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen perşembe gününe dikkat çekti. Sıcaklıkların düşeceğini ve kuvvetli yağışların olacağını belirten Şen, cuma günü ise sıcaklıkların tekrar yükseleceğini belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şen şunları söyledi; Bugün pazartesi yağış yok. Yarın İç Ege ve Akdeniz bölgesinde, Çarşamba Doğu'da kuvvetli olmayan yağış geçişleri görülecek.


Perşembe, Ege ve Marmara'da bir günlük kuvvetli yağış, akşam İç Anadolu'da; Cuma Doğu'da yağış bir günlük olacak. Sıcaklık perşembe düşecek, cuma tekrar yükselecek.

İstanbul bugün parçalı bulutlu. Sıcaklık 25 C°. Perşembe günü 5 derece düşecek. Cumartesi 26 C°. Perşembe günü öğlene doğru İstanbul'da şiddetli yağışa dikkat edeceğiz. Aynı gün Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale'ye dikkat edeceğiz.

  Bir gün sürecek, kuvvetli olacak Prof. Dr. Orhan Şenden yağış uyarısı

 

 


Bir gün sürecek, kuvvetli olacak Prof. Dr. Orhan Şenden yağış uyarısı

 

  Bir gün sürecek, kuvvetli olacak Prof. Dr. Orhan Şenden yağış uyarısı

 

  Bir gün sürecek, kuvvetli olacak Prof. Dr. Orhan Şenden yağış uyarısı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap