SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bir gecede 3 iş yeri soyan hırsızlar mahkemede serbest kaldı

Bir gecede 3 iş yeri soyan hırsızlar mahkemede serbest kaldı

22 Ağustos 2023 Salı - 10:17




İzmir'de bir gecede 3 iş yerinden soygun yapan hırsızlar yakalandıktan sonra çıkarıldıkları mahkemede serbest bırakıldı.





Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz çarşamba gecesi çalıntı bir motosiklet ile Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan bir pide salonunun önüne gelen 2 hırsızlık şüphelisi, kepengi kapatılmayı unutulan iş yerine girdi.

Burada bulunan bağış kutusu, dizüstü bilgisayar ve kasadaki bir miktar parayı alan şüpheliler, iş yeri içerisinde bulunan motosikleti de çalmayı ihmal etmedi. Olay anı anbean iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüphelilerden birisinin ise kameraya el salladığı anlar da kayıtlara girdi.

"SERBEST KALMALARI ZORUMUZA GİTTİ"

İş yerinden soygun gerçekleşen mağdur esnaf Durmuş Seyran, “Olay günü dükkânı kapatırken akşam saat 21.30’da kepengi indirmeyi unutmuşum. Gece saat 01.30 sıralarında alarmın çalması üzerine kamera kayıtlarını incelediğimde dükkâna hırsız girdiğini anladım ve apar topar iş yerime geldim. Motosikletim ve bilgisayarım çalınmış. Polislerin gelmesinin ardından karakola gittik ve orada şüphelilerin bir tekel bayisini de patlattıklarını öğrenince olayın ciddiyetini kavradık. Bir hırsız, bir mekâna giriyor. Eşkâli belli, yeri yurdu belli, yakalanıyor ama serbest kalıyor. Serbest kalmaları zorumuza gidiyor. Buradan sonra Altındağ mezarlık karşısında bir tekel bayisi var oraya giriyorlar ve işin içerisine benden çaldıkları motosiklette dâhil oluyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap