SON DAKİKA



Haber > Gündem > Binali Yıldırım oyunu kullandı espriyi patlattı

Binali Yıldırım oyunu kullandı espriyi patlattı

31 Mart 2019 Pazar - 12:01




AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, oyunu Tuzla'da kullandı. Oy kullandıktan sonra gazetecilere konuşan Yıldırım, torunlarıyla ilgili yaptığı espri herkesi güldürdü.





AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım oyunu kullanmak için Tuzla'daki konutundan saat 11.25'de  Aydınlı Mahallesi Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu ve Ortaokuluna geldi.

Okul bahçesinde vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Yıldırım, onlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Torunları Ali Köylübay ve Elif Köylübay ile "1049" numaralı sandığın bulunduğu sınıfa giren Yıldırım,  sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, gerekli kontrolün yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.

Eşinin ardından oy pusulası ile zarfı alıp imzasını atan Yıldırım, kabine geçerek oyunu kullandı.

Sandık görevlilerine başarı dileyen Yıldırım, "Hayırlı, uğurlu olsun" diyerek zarfı torunu Ali Köylübay ile  sandığa attı. 


Yıldırım'ın oy kullandığı "1049" numaralı sandıkta 337 vatandaş ile 5 sandık görevlisi vatandaşlık görevini yerine getirecek.

Torunları kurayla belirledik

Çıkışta gazetecilere seçimlere ilişkin açıklama yapan Yıldırım şunları söyledi: 

"Bugün gelecek 5 yıl için seçimimizi yapacağız. Oyumuzu kullandık. İstanbul'umuz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ortak geleceğimiz İstanbul için hayırlar getirmesini Rabbimden istiyorum. 6 torunumdan iki tanesini getirdik. Ama kurayla belirledik. Torunlarım dedeleri için oy istediler. "

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap