SON DAKİKA



Haber > Gündem > Belediye, seçim ve DİNDARLIK!

Belediye, seçim ve DİNDARLIK!

20 Ekim 2015 Salı - 09:33








Erken seçime 10 gün kaldı. Cadde ve alanlara bakılırsa seçime tek parti katılıyor. Her yerde tek partinin afişleri, pankartları, bayrakları; kentlerin reklam amacıyla kullanılan ekranları. Hatta ve hatta tarihi mekanlar, köprüler, kavşaklar. Boş yer yok. Sadece tek parti var. Parasal güç, iktidar olanakları, belediyelerin desteği derken, sadece o partiyi görüyoruz. Sözgelimi Trabzon’un kalbi Meydan. Tamamen o parti tarafından tutulmuş bütün köşeler. Köprüler, panolar, ekranlar, binalar o partinin propaganda malzemeleriyle dolu.

Geçen günlerde MHP, Meydan’a taşınabilir ekran getirince, hafta sonu CHP Uzunsokak’ta stant açınca, Büyükşehir Zabıtası başlarına üşüşmüş. Karayolları, AKSA, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri açıkça yasaları çiğnemekte ve bir parti lehine seçim kampanyasına destek vermektedir. Trabzon Valiliği ve seçim kurulları görevlerini yapıyor mu? Adaletli bir seçim ancak kurallara uyulursa ve partiler eşit koşullarda yarışırsa gerçekleşebilir.

İSLAM’IN ŞARTI 3 MÜ?

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Profesörü Hayri Kırbaşoğlu, ‘’13 yılda ülkenin dindarlaştığı’’ tezine karşı çıktı ve “İslami kesim dejenerasyon yaşadı, yaşıyor. İslamcıların şartı beşten, üçe düştü: Masa, kasa ve nisa... Yani; iktidar, para ve kadın...” dedi. İşte bazı flaş değerlendirmeler: . Türkiye bilimin, araştırmanın, sorgulamanın, eleştirel düşüncenin egemen olduğu bir ülke değil. Sıkıntı bu. . İktidarı destekliyorsanız her şey mübah! En sapık anlayışlar bile revaç bulabiliyor. Cumhurbaşkanı’na Allah’ın sıfatlarını atfettiler, sükut. “Ona dokunmak ibadettir” denildi, sükut. Kur’an’la alay etti bir bakan, sükut. “Bağış rüşvet değildir” diye fetvalar uçuştu, sükut. . Şu anda İslami Hareket Türkiye’de ganimet dönemini yaşıyor. Histerik bir ganimet dönemi hem de! . İslam’ın beş hedefi var aslında, canı korumak, malı korumak, aklı korumak, nesli korumak ve inancı korumak. Allah’a şirk düşmekten sonra en büyük günahtır insan öldürmek. Şimdi bakın İslam dünyasına, kan gölü. . Görüntüde dindarlık var, içi boş, kof. . Müslüman Ateist’i de, sosyalisti de sevecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap