SON DAKİKA



Haber > Gündem > Belediye otobüsünde çarşaflı kadına iğrenç saldırı!

Belediye otobüsünde çarşaflı kadına iğrenç saldırı!

20 Ağustos 2023 Pazar - 14:09




Kocaeli de toplu taşımada çarşaf giyen yolcudan rahatsız olan bir kadın yolcu "Burası Türkiye! Peçeni al da git" sözleriyle çarşaflı kadına iğrenç ithamlarda bulundu. Otobüste bulunan diğer yolcular kadına haddini bildirdi.





Kocaeli'de seyir halindeki otobüste bir kadın, tesettürlü olan yolcuya ağır sözlerle hakaret etti. Kadın yolcu tesettürlü kadına  "Burada böyle yaşanmıyor. Peçeni al git" diyerek rahatsız etti. Otobüste bulunan diğer yolcular bu iğrenç saldırıya kayıtsız kalmadı. Hakaret eden kadın yolcuya cevap gecikmedi,  "Başı kapalıysa kapalı, peçesi varsa var. Terbiyesizlik yapma", "Kim peçesini alıp gidecek? Burası Türkiye. Türkiye Cumhuriyeti'nde istediğimiz gibi yaşarız. Anladın mı?" sözleriyle tepki gösterildi.

TESETTÜRLÜ KADINA SÖZLÜ SALDIRI 

Kocaeli Umuttepe'de yaşanan olayda ismi bilinmeyen kadın yolcu tesettürlü yolcuya sözlü tacizde bulundu. Tesettürlü kadına sözlü tacizde bulunan kadın şu sözleri sarf etti . Burası Türkiye Cumhuriyeti. Burada böyle yaşanmıyor. Peçeni al git" dedi. Otobüsteki yolculardan tepki gecikmedi.

"SESİNİ KES OTUR"

Bir yolcu, "Abla terbiyesizlik yapma. Polis çağırttırma bize burada. Sesini kes otur. Başı kapalıysa kapalı, peçesi varsa var. Terbiyesizlik yapma. 12 yıl askerlik yaptım ben bu ülkede. Sen ne yaptın? Benim de annemin başı kapalı. Ne anlatıyorsun" dedi.


"GİDİN YUNANİSTAN'DA YAŞAYIN"

Olay anını kayda alan bir kadın yolcunun da, "Kim peçesini alıp gidecek? Burası Türkiye. Türkiye Cumhuriyeti'nde istediğimiz gibi yaşarız. Anladın mı? Aldın mı cevabını? Elhamdülillah. Gidin Yunanistan'da yaşayın eğer memnun değilsen" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap