SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bebek'te işlenen 2 cinayetin nedeni ortaya çıktı! "Yanlış anlama olmuş"

Bebek'te işlenen 2 cinayetin nedeni ortaya çıktı! "Yanlış anlama olmuş"

26 Eylül 2023 Salı - 14:24




2 gencin hayatını kaybettiği saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yol kenarında yürüyen 2 gence, başka bir grubun saldırdığı görülüyor.





2 gencin hayatını kaybettiği saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yol kenarında yürüyen 2 gence, başka bir grubun saldırdığı görülüyor. Grubun aralarına aldığı genci dövdükleri ve bıçaklı saldırı sonucu gencin üzerindeki kıyafetin kana bulandığı kameraya yansıyor.

Bebek’teki bir teknede çalışan Engin Göregen (24) ve Mazlum Doğan (23), 17 ve 18 yaşlarındaki 2'si kız 6 kişinin saldırısında bıçaklanarak öldürülmüştü. Edinilen bilgiye göre, cinayetin yeni detayları ortaya çıktı. Olay günü Bebek’e eğlenmeye gelen H.E.A. (17), B.K. (17), Mert O.B. (18), Gökay Ö. (18), Hacer G.A. (18) ve B.E.L. (17) bankta oturarak alkol almaya başladı. O esnada çalıştıkları tekneden çıkan Göregen ve Doğan ise Bebek sahilinde yürürken, telefonda bir şahısla tartışıp küfürleşmeye başladı. 6 kişilik grubun önünden geçtikleri sırada şüphelilerden bazılarının küfrü üstlerine alınmaları sonucu kavga çıktı.

Beşiktaş Bebek'te çıkan kavgada öldürülen 2 gencin, iş çıkışı sahilde yürüdükleri esnada telefonda başka bir şahısla küfürleştiği, alkollü 6 kişilik grubun ise küfürleri üzerine alınması sonucu kavga çıktığı öğrenildi. Öte yandan, cinayet anının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bir grup gencin, iki arkadaşa saldırdığı görülüyor. Olay, 23 Eylül gecesi saat 01.00 sıralarında meydana gelmişti. Çıkan kavga sonucu Göregen ve Doğan bıçaklanarak öldürüldü.

Gözaltına alınan H.E.A. (17), B.K. (17), Mert O. B. (18), Gökay Ö. (18), Hacer G.A. (18) ve B.E.L. (17) emniyetteki ifadelerinin ardından Cinayet Büro Amirliği ekiplerince adliyeye sevk edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap