SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bebek sahilindeki cinsel ilişki rezaletine tahliye kararı!

Bebek sahilindeki cinsel ilişki rezaletine tahliye kararı!

22 Eylül 2023 Cuma - 15:36




İstanbul Bebek sahilinde bir kadınla herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan Ö.K.'nin tahliyesine karar verildi.





İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya , sanık Ö.K. getirildi. Hakkında yakalama kararı bulunan C.M. T. ise duruşmaya gelmedi. Söz verilen sanık Ö.K. tahliyesini talep etti.

KADIN BULUNURSA AKIL SAĞLIĞI İÇİN HASTANEYE YATIRILACAK

Mahkeme heyeti, mağdure-sanık C.M. T. hakkındaki yakalama kararının beklenmesine, yakalandığında akıl hastası olup olmadığının tespiti için rapor alınması için akıl ve ruh hastalıkları hastanesine yatırılmasına karar verdi. Mahkeme heyeti delillerin toplanmış olması ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın polis merkezine imza atması koşuluyla sanık Ö.K.'nin tahliyesine karar verdi. Hakim, duruşmada K.'ye adli kontrol hükümlerine uymadığı takdirde yeniden tutuklanacağını da hatırlattı.  

19 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İddianamede, mağdur-sanık C.M. T'nin "Hayasızca hareketlerde bulunmak" suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapsi isteniyor. Sanığın, akıl hastalığı nedeniyle bu suçtan hapis cezası verilmeyip yüksek güvenlikli sağlık kurumlarında koruma ve tedavi altına alınması öngörülen iddianamede, diğer sanık Ö.K.'nin, "Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı cinsel saldırı" ve "Hayasızca hareketlerde bulunmak" suçlarından 6 aydan 19 yıla kadar hapsi talep ediliyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap