SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bıçakçıoğlu'nun hep yanındayız

Bıçakçıoğlu'nun hep yanındayız

25 Şubat 2014 Salı - 09:13




AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Orhan Bıçakçıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında köy köy geziyor, yöre halkından yoğun ilgi ve destek görüyor.





AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Orhan Bıçakçıoğlu, gittiği her köyden büyük teveccüh ve moralle dönüyor. Bıçakçıoğlu’nun bu kez durağı Bozlu ve Duygulu köyleri oldu. Duygulu köyü sakinleri kurt politikacıya büyük ilgi gösterdi. Yöre sakinleri, Bıçakçıoğlu’na şu sözlerle destek verdi: "Orhan bey, biz sizi milletvekilliği döneminizden iyi tanıyoruz. Köyümüzün ana yolu İskenderli beldesine giden yolu vekilliğiniz döneminde siz asfalt kaplattınız. Çalışkan, proje üretip takip eden, hayata geçiren bir insansınız. O sebeple siz buraya gelmeden önce biz köy olarak oturup konuştuk. Hep birlikte sizin yanınızdayız." Bıçakçıoğlu ise, iktidarın gücüyle hayalindeki projeleri gerçekleştirme fırsatı yakaladığını ve tüm Beşikdüzülülerin kendisine güvenmesi gerektiğini ifade etti. Muhammet TAŞ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap