SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bayram zehir oldu! Yurt genelinde 3 günde 18 kişi boğuldu

Bayram zehir oldu! Yurt genelinde 3 günde 18 kişi boğuldu

01 Temmuz 2023 Cumartesi - 16:03




Kurban Bayramı süresince yurdun birçok noktasında serinlemek için suya giren 18 kişi, can verdi.





Yurdun birçok noktasında denize ve göle giren vatandaşlar boğulma tehlikesi yaşadı.

3 günde ise bilanço 18 oldu. 6'sı ise çocuk...

2 arkadaşın cesedine ulaşıldı

Van'ın Tuşba ilçesinde yaşayan 21 yaşlarındaki F.E. ve M.G., dün öğle saatlerinde serinlemek için Çarpanak Adası yakınlarından Van Gölü'ne girdi.

Ancak akıntıya kapılan 2 arkadaş gözden kayboldu. Olay yerine gelen deniz polisi, F.E. ile M.G.'nin cesedini 3 metre derinlikte buldu.


Batman'da 2 kişi hayatını kaybetti

Batman'ın Sason ilçesinde İsmail Algan (10), Kerem Şahin (12) ve Beytullah Çelik (13) önceki gün öğle saatlerinde Sason Çayı'na girdi.

Algan boğularak ölünce korkuya kapılan Şahin ve Çelik kaçtı. Çocukları eve dönmeyince aramaya çıkan aileler, çay kenarında Algan'ın kıyafetlerini buldu.

Ekipler gece Algan'ın cesedini suda buldu. Batman Çayı kenarında piknik yapan Muhammed Tatlı da (17) serinlemek için girdiği suda boğuldu.

2 genç 1 çocuk boğuldu


Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde ise Gaziantep'ten bayram ziyareti için akrabalarına gelen 5 kişi serinlemek için Fırat Nehri'ne girdi.

Boğulma tehlikesi geçiren 5 kişi hastaneye kaldırılırken, Müslüm Yavuz (43) ve Baran Yavuz (16) kurtarılamadı. Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde de 5 yaşındaki Yusuf Yeşildağ boğularak öldü.

Gölet'te can verdi

Konya'da Yusuf Güler'i (37) en son bayramın birinci günü gören yakınları, bir daha haber alamayınca Malas Göleti'ne gittiklerinde aracını kapıları açık halde buldu.

Olay yerine gelen dalgıçlar Güler'in cesedini göletten çıkardı.


6 kentte can pazarı

Önceki günlerde Kırıkkale'de Kızılırmak'a giren Irak uyruklu 3 çocuk, Konya'nın Halkapınar ilçesinde Suriye uyruklu 2 kişi, Gaziantep'te Suriyeli biri çocuk 2 kişi, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Suriye uyruklu bir kişi, Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde Hasan Köymen (39), Samsun'un Atakum ilçesinde Şükrü Akgönül (17), Mersin'in Mezitli ilçesinde Suriye uyruklu bir kişi boğularak can verdi. 3 günde boğulanların toplam sayısı 18'e yükseldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap