SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bayram planı yapanlara Meteoroloji'den kötü haber

Bayram planı yapanlara Meteoroloji'den kötü haber

06 Temmuz 2022 Çarşamba - 12:21




Kurban Bayramı yaklaşırken hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 - 12 Temmuz haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Yapılan açıklamada, bayramın ilk günü olan 9 Temmuz'da 23 ilde sağanak yağış bekleniyor.





Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 9 Temmuz tarihinde İstanbul ve İzmir dahil olmak üzere 23 ilde sağanak yağış beklendiği açıklandı. Yağışlar bayramın ikinci gününde de devam edecek.

Türkiye 9 günlük Kurban Bayramı tatiline girmeye hazırlanırken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sağanak yağmur uyarısı yapıldı. Yayınlanan hava durumu tahmin raporlarına göre bayramın ilk 2 günü olan 9 ve 10 Temmuz tarihlerinde pek çok ilde şiddetli yağış bekleniyor.

BAYRAMIN İLK GÜNÜ 23 İLDE SAĞANAK YAĞIŞ

Bayramın ilk günü olan 9 Temmuz 'da 23 ilde sağanak yağmur bekleniyor. Bu iller ise Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Çanakkale, Yalova, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Bilecik, Eskişehir, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Çankırı ve Kastamonu olarak sıralanıyor.

İKİNCİ GÜNDE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK


Kurban Bayramı'nın ikinci gününde sağanak yağmurun etkili olacağı il sayısı artıyor .Yoğun yağışlar yurdun Kuzey Batı ve Kuzey kesimlerinde etkili olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap