SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başkentte PKK’lı 2 teröriste operasyon

Başkentte PKK’lı 2 teröriste operasyon

25 Temmuz 2023 Salı - 13:29




Terör örgütlerince gerçekleştirilen ‘hendek, barikat’ olaylarında eylemcilere yardım desteği sağladığı tespit edilen silahlı terör örgütü PKK mensuplarından Ç.D. ile örgütün farklı uzantıları içerisinde faaliyetlerde bulunduğu belirlenen yabancı uyruklu Y.Ö., Ankara’da icra edilen eş zamanlı operasyonla yakalandı.





Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 2015 ila 2016 yıllarında teröristlerce gerçekleştirilen ‘hendek, barikat’ olaylarında eylemcilere lojistik destek sağlayan, örgütün kırsal alanına eleman temini gerçekleştiren ve yaralı örgüt mensuplarının tedavisi için yasadışı faaliyetlerde bulunan PKK mensubu Ç.D. ile örgütün uzantısı PYD/YPG adına faaliyetlerde bulunan yabancı uyruklu Y.Ö.’nün izini tespit etti. Operasyon için harekete geçen ekipler gerçekleştirdikleri eş zamanlı operasyonla iki şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edileceği belirtildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap