SON DAKİKA



Haber > Gündem > Barış Atay’dan AK Partili Alpay Özalan’a sert yanıt: ''Tam porsiyon''

Barış Atay’dan AK Partili Alpay Özalan’a sert yanıt: ''Tam porsiyon''

03 Şubat 2021 Çarşamba - 10:47




Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay kendisi hakkında ‘çeyrek devrimci’ diyen AK Partili vekil Alpay Özalan’a sosyal medyadan “tam porsiyon” diyerek yanıt verdi.





Bir dönem futbolculuk yapan AKP Milletvekili Alpay Özalan sosyal medya hesabından TİP Milletvekili Barış Atay için ” Nerede bir provokasyon varsa orada biten çeyrek devrimci Barış Atay, polislerimize saldırmış. Kahraman polislerimize nasıl saldırırsın kendini bilmez hadsiz? “Ne yaparsam yapayım vekillik zırhı beni korur” diye mi düşünüyorsun? Rezilliklerin boyunu aştı. Haddini bil. @barisatay” ifadelerini kullandı.

TİP Milletvekili Barış Atay ise yine sosyal medya hesabından Alpay Özalan’a cevap vererek ” O gençlere böyle fütursuzca, nefretle saldıran kim varsa gücüm yettiğince karşısında olurum. Mecliste çoğunluk sizsiniz. Getirin fezlekeyi okutun. Dokunulmazlığa güvenecek ayıbım yok benim. Boş yapma yani tam porsiyon AKPli” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap