SON DAKİKA



Haber > Gündem > ‘Baltaya sap olamadın’ boşanması

‘Baltaya sap olamadın’ boşanması

17 Ağustos 2016 Çarşamba - 08:25




İstanbul’daki Lal Yaşam’ın sahibi Tuna Kamhi’nin “Bir baltaya sap olamadı” sözü 39 yıllık evliliğin sonunu getirdi. Eşi Moşe Kamhi boşanma davası açtı





Şifalı kristal taşlar satan Tuna Kamhi'ye İstanbul Aile Mahkemesi'nde açılan boşanma davasına göre, çift 1977'de evlendi. ABD'de Love And Light Crystal Therapeutique School adlı okulda kristallerle ilgili eğitimini tamamlayan Tuna Kamhi'nin Moşe Kamhi'den biri 38, diğeri 31 yaşında iki çocuğu oldu. Tekstil işiyle uğrayan davacı Moşe Kamhi'nin iyi giden işi zamanla bozuldu ve işyerini kapatmak zorunda kaldı. Moşe Kamhi'nin işyerini kapatması üzerine ailenin yaşam seviyesi düştü. Moşe Kamhi'nin emekli maaşı ve miras yoluyla kalan ufak bir hissesi dışında başka mal varlığı kalmadı. İddiaya göre, Tuna Kamhi, 39 yıllık eşi Moşe Kamhi'yi başkalarının önünde "Beceriksiz, iş bilmez, bir baltaya sap olamadın" diyerek küçük düşürdü. Bu sözler üzerine Moşe Kamhi eşine boşanma davası açtı. Moşe Kamhi eşinin depresif bir yapısı olduğunu iddia etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap