SON DAKİKA



Haber > Gündem > Balıkçılar yeni sezona hazırlanıyor

Balıkçılar yeni sezona hazırlanıyor

23 Ağustos 2012 Perşembe - 14:02




Ordu Perşembe Balıkçı Barınağında sıkıntılı günler yaşayan balıkçılar yeni sezona "Vira Bismillah" demek için ağlarını, teknelerini bakım ve onarımdan





1 Eylül tarihinde başlayacak balık sezonu için, hazırlıklarına devam eden balıkçılar yeni sezondan umutlu olduklarını söylediler. Balıkçılar yeni sezonda palamut balığının bol olacağını ifade ederlerken Balıkçı Celal Akbulut, bu sezonun çok iyi geçeceğini umut ettiklerini vurguladı. Akbulut, "1 Eylül'de sezon başlayacak. Şu an palamut ağlarımızı onarıyoruz. Sezona hazırlanıyoruz. Bizim işaretlerimiz güzel. Denizde balık var” dedi. Yaşar Akbulut ise, “Şu an sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu günlerde çaparacılar, misinacılar güzel balık tutuyorlar. Bu sezon Karadeniz’in her tarafında bol miktarda balık var, ona dayanarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. 4 aydır dinleniyoruz, mezgit istavrit yoktu. İnşallah palamut iyi olacak” Şeklinde konuştu. Balıkçı Ayhan Haznedaroğlu da yeni sezona kayığını hazırladığını söylerken, bu yılki balık sezonun tüm balıkçılara hayırlı olmasını diledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap