SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakanlık tarihi duyurdu! Masaya kendi gelmedi…

Bakanlık tarihi duyurdu! Masaya kendi gelmedi…

12 Mayıs 2022 Perşembe - 09:36




Milyonlarca kamu görevlisi ve emeklisini ilgilendiren 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili son toplantının önceki gün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında yapılması planlanmıştı.





Toplantının günü ve saati günler öncesinde belli olmasına rağmen Bakan Vedat Bilgin, başka bir programı öne sürerek toplantıya katılmadı.

MEMURLARIN BEKLENTİSİ SARSILDI

Aylardır, memur tarafından büyük beklentiler oluşturan bakanlığın toplantıyı belirsiz bir tarihe ertelemesi ise memurlardan tepki görürken, beklentilerin de sarsılmasına neden oldu. Memurlar, toplantı öncesi hükümetin teklifini sunmasını istemişti. Bakanlığın toplantıya katılmamasını ‘teklifleri yok’ diyerek değerlendiren memur tarafı, en kısa sürede teklifin sunulması ve düzenlemenin Meclis’e gönderilmesini istedi.

BAKAN, AÇIKLAMAYI BAŞKA YERDE YAPTI

Bakan Vedat Bilgin ise ek gösterge ile açıklamayı başka bir programda yaptı. Son toplantının ileri bir tarihte yapılacağını belirten Bilgin, “Kamu personelinin 3600 ek gösterge için en kapsamlı düzenleme yapacağımızı ifade etmek isterim, bu ayın sonunda bitirmiş olacağız. Ayrıntısını o gün paylaşacağız” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap