SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Yılmaz’dan 'yaz tatili' açıklaması

Bakan Yılmaz’dan 'yaz tatili' açıklaması

13 Şubat 2017 Pazartesi - 14:06




Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, "Yaz tatilini kaldırma gibi bir düşüncemiz yok. Ancak yaz tatilini etkin bir şekilde vermek istiyoruz" dedi.





Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Yaz tatilinin uzun olduğunu söyleyenlerin de bulunduğunu ifade edenler de var. Ancak eğitim süresini kısaltmadan, vermiş olduğumuz tatil süresi içerisinde eğitimi, etkili ve en özünü vermeyi amaç ediniyoruz. Yaz tatilini kaldırma gibi bir düşüncemiz yok. Ancak yaz tatilini öğrencilerimize etkin bir şekilde vermek istiyoruz." dedi.

SÜREYİ DAHA ETKİN KULLANACAĞIZ

Bakan İsmet Yılmaz'ın açıklamarından satır başları...

Öğrencilerimize çağın gerektirmiş olduğu bütün bilgileri vermeyi gaye edindik. Ancak eğitim süresini kısaltmadan, vermiş olduğumuz tatil süresi içerisinde eğitimi, etkili ve en özünü vermeyi amaç ediniyoruz. Yaz tatilini kaldırma gibi bir düşüncemiz yok. Ancak yaz tatilini öğrencilerimize etkin bir şekilde vermek istiyoruz.

Birçok yerde okul döneminde olduğu gibi, yaz tatillerinde de destekleme eğitimleri veriyoruz. Daha etkin bir şekilde tatilleri kullanmak için de bir çalışmamız var. Daha iyiyi yakalamak için çalışmaya devam edeceğiz. 1930’lardaki sistemi kullanmaya devam ediyoruz.


Türkiye'de OECD ülkelerine göre eğitim ders saati ve eğitim günü daha az. Eğitim gün sayısını ve ders saati sayısını azaltmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap