SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Nureddin Nebati'den ''mevduat'' sorusuna yanıt: ''Gözlerime bakar mısınız?''

Bakan Nureddin Nebati'den ''mevduat'' sorusuna yanıt: ''Gözlerime bakar mısınız?''

22 Aralık 2021 Çarşamba - 09:25




TRT canlı yayınında açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, program sunucusunun son mevduat uygulamasının ardından sonuçlara dair rakamlarını sorması üzerine, "Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz?" dedi.





Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye'nin ekonomik gündemini TRT 1 ve TRT Haber ortak yayınında değerlendirdi.

Ekonomiye dair açıklamalarda bulunan Bakan Nebati program sunucusunun son mevduat uygulamasının ardından sonuçlara dair rakamlarını sorması üzerine, “Rakam vermeyeyim şimdi. Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz gözlerimde? diye sordu.

Sunucu ise “Orada o sevinci görüyorum ama rakamları duymayı isterim. Ekonomi rakam işi” demesi üzerine Nebati, “Ekonomi rakam işi, ekonomi temenni işi, ekonomi güven işi, ekonomi istikrar işi, beklenti işi Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır” diyerek soruya net bir cevap vermeyerek geçiştirmesi dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA GECENİN KONUSU OLDU

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin canlı yayındaki bu çıkışı sosyal medyada gecenin konusu oldu. Twitter'da Bakanı eleştiren pek çok kullanıcı dikkat çeken paylaşımlar yaptı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap