SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Nebati yine espriyi patlattı: Benim gözlerim hep parlar

Bakan Nebati yine espriyi patlattı: Benim gözlerim hep parlar

29 Haziran 2022 Çarşamba - 14:22




Bakan Nebati'nin "ekonomiyi gözlerdeki ışıltıdır" sözleri gündemden düşmüyor. Bakan Nebati, "gözünüzün feri gitmiş" diyen vekile, "Benim gözlerim hep parlar" diyerek karşılık verdiği ortaya çıktı.





Hazine ve Maliye Bakanlığı'na atanır atanmaz TRT'de katıldığı programda ekonomiyi "Gözlerdeki ışıltı" olarak tanımlayan Bakan Nureddin Nebati'nin bu sözleri gündemden düşmüyor. 

6 ay önce söylediği “Gözlerime bakar mısınız, ne görüyorsunuz?” sorusu üzerine söylediği bu sözler Bakan Nebati'ye her ortamda hatırlatılıyor.

İddialara göre Meclis’teki ek bütçe görüşmeleri sırasında da Bakan Nebati'nin "Gözlerdeki ışıltı" sözleri sık sık gündeme geldi.

Gazete Durum'dan Emin Varol'un haberine göre ek bütçe sunumu sırasında Bakan Nebati'ye CHP sıralarından dikkat çeken sözler geldi. Meşhur "Gözlerdeki ışıltı" sözünü hatırlatan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Işıkları kapatıver”; CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ise "Gözlerde pırıltı gitmiş” şeklinde laflarla Bakan Nebati'ye yüklendi.

İYİ Parti Muhammet Naci Cinisli'nin “Üzülerek ifade etmeliyim ki Sayın Bakan, gözünüzün feri gitmiş" sözlerine Bakan Nebati'den karşılık geldi.  


Nebati, “Benim gözlerim hep parlar” şeklinde cevap verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap