SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Nebati’nin konuşmasına ‘Yok artık bunu söylememiştir’ denmişti, Skandal konuşmanın videosu ortaya çıktı

Bakan Nebati’nin konuşmasına ‘Yok artık bunu söylememiştir’ denmişti, Skandal konuşmanın videosu ortaya çıktı

17 Mart 2022 Perşembe - 11:06




Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yabancı yatırımcılara verdiği sözler şaşkınlık yaratmış “Yok artık bunu söylememiştir” denilmişti.





Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati “Bir problem mi yaşadınız… Rahat olun. Bize hemen ulaşırsınız. Bürokrasiyi alaşağı ederiz, arkamızda Cumhurbaşkanımız var rahat olun. Mevzuatı da değiştiririz.” demişti.

Sosyal medyada tartışılan ve söylemediği iddia edilen konuşmanın videosu ortaya çıktı.

Fatih Tonguç sosyal medya hesabından videoyu paylaşarak “Bakan Nebati ile ilgili bugün attığım twite “gerçekten böyle mi demiş?” diyen arkadaşlar vardı.. Buyurun iyi seyirler.” dedi.

BAKAN NEBATİ’DEN YABANCI YATIRIMCILARA


Fransa’nın Cannes kentinde GYODER uluslararası yatırım toplantısında konuşan Nebati, enflasyonun 2023 Haziran seçimlerinden önce normale döneceğini belirtti. Yatırım çağrısında bulunan Nebati, “Bu ülkeye yatırım yaparsanız malınız da canınız da güven altındadır” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) 2022’yi ziyaret etti. Fuardaki, Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Uluslararası Yatırımcı Toplantısı’ndan konuşan Nebati, Türkiye’ye yatırım çağrısında bulundu.

“BÜROKRASİYİ ALAŞAĞI EDERİZ”

Bakan Nebati yabancı yatırımcılara mevzuatı değiştirme garantisi vererek, “Bir problem mi yaşadınız… Rahat olun. Bize hemen ulaşırsınız. Bürokrasiyi alaşağı ederiz, arkamızda Cumhurbaşkanımız var rahat olun. Mevzuatı da değiştiririz.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap