SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Dönmez, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gidiyor

Bakan Dönmez, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gidiyor

31 Ekim 2022 Pazartesi - 11:53




Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ADIPEK 2022 fuarına katılmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'ye gidecek.





Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; enerji diplomasisi kapsamında son aylarda Umman, Katar, Endonezya, Malezya, Almanya, Kazakistan, Rusya'yı ziyaret eden Bakan Fatih Dönmez, Körfez ülkelerinden Birleşik Arap Emirlikleri'ni de ziyaret edecek. Bakan Dönmez ve beraberindeki heyet, yarın enerji sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olarak gösterilen ADIPEC 2022'ye katılacak. Etkinliğin 2'nci gününde bakanlar panelinde konuşma yapacak olan Dönmez, küresel enerji krizinin etkileri ve çözüm önerilerine yönelik açıklamalarda bulunacak. 

Dönmez, Birleşik Arap Emirlikleri Enerji ve Altyapı Bakanı Suheyl el-Mezrui ve Sanayi ve İleri Teknoloji Bakanı Sultan Ahmed Al Jaber ile de görüşecek. Görüşmelerde iki ülke arasında enerji alanında iş birliklerinin artırılması konusuna değinilecek. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap