SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi: Yakışmamıştır!

Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi: Yakışmamıştır!

01 Nisan 2023 Cumartesi - 13:39




Kılıçdaroğlu'nun katıldığı iftar programında seccadeye ayakkabıyla basmasıyla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan tepki geldi. Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına itiraz eden muhalefete de yanıt verdi.





Bakan Bozdağ'ın açıklamalarından satır başları şöyle; (Erdoğan'ın adaylığı) Kararı bile bile AYM'ye taşımak beyhude bir gayrettir, çabadır. Cumhurbaşkanı seçimi kazamnması adaylık hakkını gasbetmeye bağlayan bundan vazgeçmelidir. Demokratik rekabeti birlikte yapalım. Milletimiz kimi istiyorsa onu Cumhurbaşkanı seçecektir.

(Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabıyla basması) Ülkenin Cumhurbaşkanlığı gibi en yüksek makamına aday olan kişi ülkenin dini değerlerini çok iyi bilmesi gerekir. Türkiye'nin yüzde 99'u müslümandır. Böylesi bir ayda müslüğmanların abdestli olarak tertemiz bir şekilde kıyama gittikleri, ayakkabılarıyla gitmek sayın Kılıçdaroğlu'nba yakışmamıştır, saygısızlıktır.

Elbette seccade halı, kilim, kumaştan yapılmaktadır. Tek kişilik bir namazgahtır. Temiz olması gerekir. O yüzden ayakkabıyla kimse oraya basamaz, kirletemez.

Bazıları 'Mücahit Kılıçdaroğlu' diyor. Seccadeye ayakkabıyla basan bir Mücahit'e şahit olduk.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap