SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bahçeli'yle ilgili 'erken seçim' iddiası: Sıcak bakıyor çünkü...

Bahçeli'yle ilgili 'erken seçim' iddiası: Sıcak bakıyor çünkü...

10 Ağustos 2021 Salı - 15:29




Halk TV'de 'Medya Mahallesi' programına konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, erken seçime ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.





Gündeme dair son gelişmeleri değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, erken seçim ile ilgili de çarpıcı bir iddiada bulundu.

"AKP'LİLERE SOKAĞA İNİN TALİMATI"

"AKP milletvekillerine seçim için 'sokağa inin' talimatı gelmiş" diyen CHP''li Mahir Başarır, "Sokağa da inmeye kalkmışlar. Tabii ki sokağa indiklerine de pişman olmuşlar. Çünkü inanılmaz bir tepki var. 'Sokağa çık' çağrısı geldiğine göre seçim gözüküyor" ifadelerini kullandı.

'BAHÇELİ SEÇİME SICAK BAKIYOR'

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçime sıcak baktığına ve seçimi bir şans olarak gördüğünü iddia eden Başarır, "MHP'den görüştüğüm bir arkadaşıma göre, Devlet Bahçeli şunu söylüyormuş; 'Türkiye günden güne kötüye gidiyor. Günden güne daha kötü olacağız. Belki küçük bir şansımız olabilir. Seçim bizim için de önemli." diye konuşur.


"YARIN BUGÜNDEN KÖTÜ OLACAK"

Defalarca söylediklerini vurgulayan CHP'li  Başarır, "Yarın, bugünden kötü olacak AKP ve MHP için. Seçim bir zorunluluk. Halkta böyle bir beklenti var. Ekonomik veriler, politika, orman yangınları... Devlet idare edilemiyor. Bu sistem tükenmiş durumda. Bu sistem keyfi bir sistem. Devletle ilgili iddiaları görüyoruz, bunu bile soruşturamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap