SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bahçelievler'de yıkılan binanın bitişiğindeki 2 bina için de yıkım süreci başladı

Bahçelievler'de yıkılan binanın bitişiğindeki 2 bina için de yıkım süreci başladı

15 Nisan 2023 Cumartesi - 14:24




Bahçelievler'de kolonlarının patlamasının ardından yıkımı başlayan 6 katlı Şahin Apartmanı'nın bitişiğindeki 2 binanın da akıbeti belli oldu. Yıkım sürecine giren iki apartmanda eşya tahliyesi için 1 hafta süre verildi.





Bahçelievler Soğanlı Mahallesi Alpay Caddesi'nde bulunan 6 katlı Şahin Apartmanı'nın kolonlarının patladığı tespit edilmişti. Yapılan tespit çalışmalarının ardından yıkım kararı alınan apartmanda dün yıkım çalışmaları başladı. Şahin Apartmanı'nın yıkım çalışmaları bugün de devam ederken bitişiğindeki 5'er katlı Yılmaz ve Sevilya apartmanlarının durumu netleşti.

1977 yılında inşa edilen Sevilya Apartmanı ile 1995 yılında inşa edilen Yılmaz Apartmanı sakinlerine eşyalarını tahliye etmek için 1 hafta süre verildi. Toplam 24 daire ve 4 dükkanın bulunduğu 2 apartmanın karot testleri yapıldıktan sonra yıkım süreci başlayacak. Eşyalarını taşıyan bina sakini Coşkun Dönmezler, "Saat 4'ten sonra yıkım kararı gelecek boşaltın dediler. Yıkılacak yani bina biz de boşaltıyoruz" diye konuştu.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap